• 1

Bij binnenkomst van uw woning of bedrijfspand wordt de eerste indruk gevormd door de entree. Pre-Fabs deurluifels garanderen de juiste uitstraling.

Luifels en de materialen

Bij Pre-Fabs kunt u terecht voor iedere deurluifel (ook wel afdakje genoemd) van polyester, aluminium, staal, glas en plexiglas.

  • Polyester - Hiermee zijn vele vormen luifels mogelijk maar een slanke uitstraling is iets moeilijker.
  • Aluminium - Slanke uitstraling is met een aluminium luifel geen probleem en ook hiermee zijn vele vormen mogelijk, als de overspanning te groot wordt voor aluminium kan dit echter problemen geven. Aluminium luifels zijn vrijwel overal toepasbaar gezien het lichtgewicht karakter.
  • Staal - Grotere overspanningen zijn met een stalen luifel ook mogelijk alleen moet er goed rekening gehouden worden met de uitscheiding van zinkzouten op niet beregende delen van de stalen luifel. Het periodiek schoonhouden van de stalen luifel is dus een "must".
  • Glas - Bij een glazen luifel gebruiken wij met het oog op de veiligheid altijd gelaagd glas. Of er gehard of ongehard glas toegepast moet worden in de luifel hangt af van de overspanning en of er gaten in het glas zitten. Tenslotte zullen we bij een zichtbare rand deze altijd polijsten. Glazen luifels genieten vaak de voorkeur vanwege het moderne uiterlijk.
  • Polycarbonaat - Ook toepasbaar als beglazing het verdient wel de voorkeur om dit gebogen of gezet toe te passen ivm de stijfheid.

Luifels, uitstraling en ideeen

Luifels kunnen wij voor u maken in iedere vorm en afmeting. De gewenste uitstraling van luifels kunt u samen met ons vooraf bepalen. Pre-Fabs luifels zijn verkrijgbaar in iedere gewenste kleur. Op de productpagina vindt u een aantal verschillende mogelijkheden voor de luifel, indien u echter een ander idee heeft gaan we hier graag mee aan de slag. Als u niet alleen graag een droge maar ook een verlichte entree heeft dan bestaat de mogelijkheid om de luifel te voorzien van een lichtpunt. Indien u een glazen luifel wenst bestaat de mogelijkheid om gekleurd veiligheidsglas toe te passen.

Luifels uitvoering en montage

Ook de montage van de luifels neemt Pre-Fabs graag van u over. Indien het een gevelrenovatie betreft kunnen we de luifels eventueel ook voor u inmeten, de oude luifels kunnen wij desgewenst demonteren en afvoeren.

1 of 2 luifels nodig?

Klik hier door naar onze webwinkel (voor grotere aantallen gelden andere prijzen!)