• 1

Klik meteen door naar de foto's en omschrijving

Wij leveren GEEN dakkapellen aan particulieren maar slechts aan aannemers / bouwbedrijven die voor een project meerdere dakkapellen nodig hebben.

Onze dakkapellen zijn van polyester en dus onderhoudsarm. Ten opzichte van traditionele dakkapellen is een polyester dakkapel uit de mal daarnaast nog eens een stuk voordeliger. Onze polyester dakkapellen worden geisoleerd en met verholen goten uitgevoerd. Ook de levering en montage van het kozijn in de dakkapel behoort tot de mogelijkheden.

Naast getoogde dakkapellen maken wij ook polyester dakkapellen met zijwangen. Voor de zijwangen van de dakkapel zijn verschillende uitvoeringen mogelijk: polyesterstructuur, glad of schrootjeslook (maar wel polyester). Het boeideel is standaar te leveren in 3 verschillende vormen. Overigens is natuurlijk iedere dakhoek leverbaar.

Een nieuwe ontwikkeling is de uitvoering van een dakkapel met een metaallaagje. Dit metaallaagje zal vaak een zinken laag zijn maar kan ook koper of brons zijn. Naast een stevig financieel voordeel heeft deze uitvoering nog meer pluspunten ten opzichte van de traditionele met zink beklede dakkapel. Aangezien de polyester dakkapel bestaat uit 1 deel en is opgebouwd als een sandwich met polyester en schuim bestaat er geen koudebrug. Daarnaast komt de dakkapel kant en klaar bij u op de bouw aan en hoeft de zinklaag niet later nog eens te worden aangebracht.