• 1

Bedrijfsomschrijving

Pre-Fabs BV levert prefab producten voor de woningbouw (oa. polyestercomposiet elementen, schoorstenen, luifelconstructies en daarnaast ook standaardproducten zoals lichtkoepels). Ons kantoor staat in Nieuw Vennep en het werkgebied is heel Nederland. Onze klanten zijn bouwbedrijven, kleine zelfstandigen en via de webwinkel bedienen we ook particulieren. Dankzij onze klant- en oplossingsgerichte benadering hebben we een flinke groei doormaakt. Door slim en creatief om te gaan met de materialen kunnen wij ook alternatieve oplossingen aanbieden aan de klant, die mede daardoor in staat wordt gesteld een project te realiseren.

Junior Werkvoorbereider

Functieomschrijving

Samen met je collega begeleid je de projecten, vanaf verkoop tot de succesvolle afronding. Onderdeel van je werkzaamheden is het maken van tekenwerk, inkopen en plannen. Nadat je goed bent ingewerkt denk je ook mee over de engineering van de producten. Het is dus een zeer veelzijdige functie.

Functie-eisen

Wij zoeken een collega met:

  • Minimaal MBO diploma en affiniteit met de (woning)bouw.
  • Je kunt zelfstandig en nauwkeurig werken.
  • Goede computervaardigheden en prima kennis van MS-outlook, Word en Excel.
  • Servicegerichte instelling en goede communicatieve vaardigheden.
  • Ervaring met Autocad of Revit (of een ander technisch tekenprogramma).

Heb je interesse in deze vacature en voldoe je aan de functie-eisen mail dan je CV met een motivatie t.a.v. de heer Erwin Schreurs op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Mocht je nog nadere informatie willen hebben, neem dan telefonisch contact op met Erwin Schreurs op 0252-622 300.